Εξετάσεις σάλιου

Τι είναι η εξέταση μέτρησης μετάλλων και ιχνοστοιχείων με λήψη σάλιου;

Η εξέταση μέτρησης μετάλλων και ιχνοστοιχείων με λήψη σάλιου είναι μία καινοτομική εξέταση που θα σας συναρπάσει για την ακρίβειά της, αλλά και για την τεράστια σημασία της. Εξετάζει την συγκέντρωση των μετάλλων στο σάλιο μας. Η συγκέντρωση αυτή αυξάνεται στην στοματική μας κοιλότητα ειδικά με τα αμαλγάματα που ήδη υπάρχουν με την πάροδο των χρόνων. Οπότε παρατηρούμε στην έκκριση σάλιου αύξηση των μετάλλων ειδικά μετά τη μάσηση τσίχλας, επειδή τα σφραγίσματά μας είναι παλιά και πορώδη.

Ποια μέταλλα μετρώνται με αυτήν την εξέταση;

Με την εξέταση αυτή μετράμε την συγκέντρωση των ακόλουθων μετάλλων: Χαλκό, Κάδμιο, Υδράργυρο, Νικέλιο, Παλάδιο, Πλατίνα, Ασήμι, Αλουμίνιο, Καβάλτιο, Χρώμιο, Ιρίδιο, Μολυβδένιο, Ρόδιο, και Χρυσός.

Τι να προσέξω πριν ή κατά την διάρκεια της εξέτασης;

Για το δείγμα του σάλιου πριν την μάσηση τσίχλας, ο ασθενής δεν πρέπει να φάει ούτε να καπνίσει 15 λεπτά πριν την συλλογή του δείγματος.

Για το δείγμα του σάλιου κατά την διάρκεια της μάσησης τσίχλας, ο ασθενής πρέπει να μασάει τουλάχιστον 15 λεπτά και σε αυτή την περίοδο να γίνεται η λήψη σάλιου 3ml περίπου σε αποστειρωμένο σωληνάριο μη μεταλλικό.

Η εξέταση αυτή είναι σημαντική γιατί η πλήρης θεραπεία είναι η πλήρης αποκατάσταση της στοματικής χλωρίδας και η ρύθμιση στα φυσιολογικά επίπεδα των μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 τρόποι για επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση

  Το θέμα με τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις ειδικότερα όταν αποτυγχάνουν μετά από πολλές προσπάθειες, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Η λαχτάρα του ζευγαριού να κρατήσει στην αγκαλιά ένα παιδάκι πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις και αυτό φέρνει την αποτυχία...

Πόνος και φλεγμονή: Μοναδική βιολογική λύση χωρίς παρενέργειες

  Η φλεγμονή εξηγείται ως μια φυσική αντίδραση του ανοσοποιητικού μας σε έναν  ένα παθογόνο παράγοντα ή ακόμα και τραυματισμό. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χρήσιμο αμυντικό μηχανισμό που εκκινεί τη διαδικασία ανάρρωσης και επούλωσης. Όταν όμως εξελίσσεται σε χρόνια...

Τι είναι η εξωσωματική με δωρεά ωαρίων και πότε πρέπει να γίνεται;

Όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν μπορεί να συλλάβει εξαιτίας κάποιου προβλήματος με τα ωάριά της, υπάρχει η λύση της εξωσωματικής με δωρεά ωαρίων, που για ορισμένα ζευγάρια είναι η μόνη ελπίδα να αποκτήσουν την οικογένεια που θέλουν. Σε ορισμένες...

Bioharmony – Εξετάσεις σάλιου για μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Για πληροφορίες, γράψτε μας
e-mail στο info@bioharmony.gr
ή καλέστε μας στο 210.88.17.124

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χέυδεν 21, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Τηλ: 210.88.17.124
E-mail: info@bioharmony.gr

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 18:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00
Κυριακή: Κλειστά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χέυδεν 21, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Τηλ: 210.88.17.124
E-mail: info@bioharmony.gr

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 18:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00
Κυριακή: Κλειστά

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ